20.02.2016.

Подгоричанка Ева има 19 мјесеци и тумор на мозгу, за операцију потребно 100.000 евра

Судбина мале Подгоричанке Еве, која има само 19 мјесеци и већ се бори са тумором на мозгу, ганула је људе широм Црне Горе, Србије и свијета.

Након што су медији објавили апел за помоћ Евиних родитеља Марије и Жарка, почели су у великом броју да се јављају хумани људи.

То је до суза гануло Велимировиће који сада имају нову наду да ће успјети у својој борби. Они треба да скупе око 100.000 евра за лијечење своје мезимице.

Подгоричанка Ева има 19 мјесеци и тумор на мозгу, за операцију потребно 100.000 евра

Нашем порталу се јављају и хумани људи из иностранства са молбом за појашњење како да уплате новац, а колико саосјећају са породицом, говори примјер младића који није желио да их зове за појашњење, не желећи да их узнемирава.

– Нашој малој Еви која има 19 мјесеци је скоро дијагностификован малигни тумор мозга (Анапластицни пилоцистицни астроцитом градус III) због чега јој предстоји још једна операција и хемотерапије. Потражили смо помоћ и стручна мишљења и најбоље мјесто за лијечење наше ћерке је институт Густаве Роуссy у Француској који је један он најбољих свјетских центара за ову област. Нажалост нисмо у могућности да сами сносимо све трошкове поготово због ограниченог времена које имамо. Њено цјелокупно лијечење коштаће више од 100.000 еура а сав скупљен новац као и медицинска документација Евина биће јавно доступни, казали су Велимировићи јуче за портал “Волим Подгорицу”.

Већ данас, будућност им изгледа много свјет