ЗОНА БЕСМРТНИХ ЗОНА БЕСМРТНИХ ЗОНА БЕСМРТНИХ
Цијена 7.00
Стање:
На стању
Количина:
Додато у корпу!

  Монаштво је велика тајна Божија. За оне који се осмељују да ступе у ту велику тајну и приопште се истинском духу монаштва (орг. иночества), Господ је за сва времена у писаном облику сачувао искуство отаца који су овим путем прошли у радост Вечности. А овај је мали зборник настао од одговора на питања која је преда ме поставио живот за време мога формирања и живота у тајни монаштва.

  Моје је монаштво почело од послушништва у шестогодишњем узрасту, и до 56. године текло је на парохији усред светског метежа, а завршава се тридесетогодишњим монашким животом у овом древном манастиру.

  Имао сам много питања пастиру, а није их било мање ни када сам и сам постао пастир-монах. А одговори, добијени у делима Отаца, проверавани су мојим дугим монашким животом, временом и у личном искуству и у искуству других.

  И ево сада, као мрвице живог искуства, желим да оставим овај зборник, као завет и за усавршавање и практично руководство монасима, и за наук мирјанима: свима у чијем се срцу загрејала љубав према тајанственом монашком животу у Богу.

  Сабрат Псковско-Печерског Свето-Успенског
  манастира многогрешни
  Јован Крестјанкин

  Рецензије

  Још увијек нема рецензија

  НЕМА РЕЦЕНЗИЈА будите први који ће оставити рецензију за “ЗОНА БЕСМРТНИХ”

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

Слични производи